MetraVib’s krachtige DMA+ serie biedt een totaaloplossing voor materiaalkarakterisering

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
131 bekeken 2 maart 2023
Article image of: MetraVib’s krachtige DMA+ serie biedt een totaaloplossing voor materiaalkarakterisering

DMA Staat voor: Dynamic Material Analyzer.

De MetraVib DMA+ serie is gebaseerd op een innovatief concept van een uit één stuk bestaand testframe gebouwd op basis van zeer hoge stijfheid, specifiek gericht op de nauwkeurige analyse van de visco-elastische eigenschappen van de meest geavanceerde materialen.
Het DMA+ testframe gebouwd uit één stuk is ontworpen om de grootste stijfheids- en frequentieanalyse-bereik te bieden, in combinatie met eerste klas ergonomie.

Onze Dyna+ software maakt een uitgebreid scala aan DMA-testen mogelijk om de afhankelijkheid van de visco-elastische eigenschappen van het materiaal op basis van vele parameters te testen. Met behulp van de optionele vermoeiingsmodule van de Dyna+ software kunnen de testmogelijkheden worden uitgebreid tot vermoeiingstests, warmteopbouwtests of scheurgroeitests.

Direct naar de websiteicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:MetraVib’s krachtige DMA+ serie biedt een totaaloplossing voor materiaalkarakterisering

ArtTest B.V.

Artec testnology supplies equipment, specifically for material testing and quality control, for laboratory and production process. In principle, our test equipment has been developed for standard-compliant test methods, but is... Lees meer