Mega magazijnuitverkoop Brookfield viscometers

96 bekeken Laatste wijziging: 7 augustus 2023
Brookfield
Brookfield

Brookfield viscometers organiseert een mega magazijnuitverkoop. Er is een beperkte voorraad van ongebruikte Brookfield meters die we al enige tijd bij ons in het magazijn hebben liggen. Het gaat hier voornamelijk om modellen die niet meer in het leveringsprogramma van Brookfield zitten, maar technisch nog uitstekend zijn. Deze kunnen we aanbieden tegen sterk gereduceerde prijzen.

Als distributeur van meetinstrumenten zijn we voortdurend bezig met het upgraden van onze voorraad om ervoor te zorgen dat we u de nieuwste en meest geavanceerde technologie kunnen bieden. Als gevolg daarvan hebben we een aantal oudere modellen van de Brookfield viscositeitsmeters die we graag in het veld installeren.

Magazijnverkoop Brookfield viscositeitsmeters

Hoewel deze modellen niet de nieuwste functies hebben die in de recentere versies te vinden zijn, zijn ze nog steeds uiterst betrouwbaar en nauwkeurig bij het meten van viscositeit. Ze zijn ideaal voor kleine laboratoria, startende bedrijven of voor diegenen die een reserve-exemplaar nodig hebben.

Ook hebben we nog enkele CT3 texture analysers liggen die we ook meenemen in deze actie.

Getest en gecertificeerd

Al deze meters zijn getest en gecertificeerd om te garanderen dat ze nog steeds voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Brookfield. Natuurlijk geldt de gebruikelijke 1 jaar garantie ook op deze toestellen. Als u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een van deze units, neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid te bespreken. Houd er rekening mee dat de voorraad beperkt is en ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’ geldt.

Dit is een unieke kans om hoogwaardige meetapparatuur te verkrijgen tegen een aanzienlijk gereduceerde prijs. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen of om meer informatie te krijgen.

Klik hier voor meer informatie over de beschikbare modellen.icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Mega magazijnuitverkoop Brookfield viscometers

Benelux Scientific B.V.

Benelux Scientific BV is leverancier van hoogwaardig laboratoriumapparatuur en is gevestigd in Ede. Wij werken nauw samen met een selecte groep leveranciers van testinstrumenten voor de karakterisering van materiaaleigenschappen. Als... Lees meer