Life demo benchtop NMR tijdens Laborama 2018

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Nadat wij vorig jaar de samenwerking hebben opgezet met Magritek voor benchtop NMR systemen kunnen wij u informeren dat wij een werkende benchtop NMR zullen tonen tijdens de eerstvolgende editie van Laborama. Reserveer daarom nu alvast de datum voor uw bezoek aan deze gespecialiseerde laboratorium beurs.

Wij kunnen hiervoor ook met u en met uw monsters naar het applicatie laboratorium van Magritek in Aken gaan. Wij hebben hier diverse modellen staan voor de verschillende toepassingen. Met de nieuwe Spinsolve range van Magritek is ons pakket voor benchtop NMR toepassingen enorm uitgebreid. Magritek is een toegewijde fabrikant van deze hoge resolutie benchtop NMR systemen. De Spinsolve serie is verkrijgbaar in 3 verschillende types, en ieder met een ander magneetsterkte namelijk voor 43 MHz, 60 MHz en 80 MHz. Dankzij de homogene, permanente magneet leveren alle systemen kwalitatief superieure 1-D en 2-D NMR spectra voor de diverse nuclei, zoals o.a. 1H, 7Li, 11B, 13C, 15N, 23NA, 19Si en 31P.

Deze geavanceerde benchtop NMR spectrometers maken gebruik van vloeibaar helium of vloeibaar stikstof overbodig. U bespaart dus enorm op kosten en exploitatie en u bent nu in staat om hoge resolutie benchtop NMR spectra op te nemen in uw eigen laboratorium. Daarnaast zijn er ook nog andere NMR opties. U kunt bijvoorbeeld on-line de reactie monitoren met NMR en er is ook een speciaal pakket voor educatieve doeleinden beschikbaar.

Spinsolve software is uitermate gebruikersvriendelijk en het gebruiksgemak ervan maakt het mogelijk dat de Spinsolve benchtop NMR spectrometers geschikt zijn voor elk academisch, hoge school of industrieel chemielaboratorium en voor organische syntheseanalyse.

Op de beurs Laborama 2018 tonen wij u eveneens de meest besproken FTNIR techniek van de laatste jaren. Hierbij zijn vooral de monstername technieken subliem zeer doordacht en uniek. FTNIR ijklijnen geoptimaliseerd door het moderne laboratorium Nutricontrol en beschikbaar via de Cloud.

Verder komen aan bod tijdens de beurs, deeltjesgrootte en zetapotentiaal analyses en hebben we apparatuur voor het microbereik en met de optie om deze ook te fotograferen. Met de Behr productlijn hebben we de mogelijk voor extractie, eiwit en ruwe vezel analyses.

Ons standnummer is V6 in de grote hal vlakbij het life lab. Wij zien u graag langskomen.

Geschreven door

Anaspec Solutions BV

Anaspec Solutions B.V. is de directe gesprekspartner van de Benelux voor onze fabrieken, Q-Interline SA, Behr GmbH, ABB BV, Magritek GmbH, SpecFIT Instruments en Zeiss. Anaspec Solutions B.V. is een... Lees meer