Leer meer van de chromatografie experts op 30 maart 2021

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Leer meer van de chromatografie experts op 30 maart 2021

Chromatografie wordt in veel laboratoria toegepast. Wilt u de laatste tips & tricks leren van de chromatografie experts die u helpen bij uw dagelijkse werkzaamheden? Bezoek dan de Chromatografie themadag op 30 maart 2021. In 7 webinar sessies en live demonstraties vertellen experts onder andere over het gebruik van pyrolyse GC-MS om polymeren materialen te identificeren, monstervoorbereiding en het verbeteren van de workflow.

Pyrolyse GC-MS analyse van polymeren materialen
Tijdens dit eerste webinar vertelt Eike Kleine-Benne, Gerstel meer over de achtergrond en praktische aspecten voor methodeontwikkeling voor pyrolyse GC-MS. Pyrolyse GC wordt vaak gebruikt voor de karakterisering van onbekende monsters. Bij een onbekend monster kan het echter een uitdaging zijn om de juiste instrumentconfiguratie en de uitgangspunten van de methodeparameters te selecteren. In dit webinar deelt Eike Kleine-Benne nuttige informatie over het gebruik van pyrolyse GC-MS om polymeren materialen te identificeren en het efficiënt benaderen van methodeontwikkeling.

Meer informatie en registratie
Het webinar vindt plaats op dinsdag 30 maart 2021 om 9:30 uur. Deelname is gratis. Het complete programma en de registratie is mogelijk via de FHI website.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Leer meer van de chromatografie experts op 30 maart 2021

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer