Labtech Xelsius 10-in-1 reactie station

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
70 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Labtech Xelsius 10-in-1 reactie station

De Labtech Xelsius is een compacte en snelle reactor met tien volledig individueel gethermostatiseerde en geroerde reactorcellen in het temperatuurbereik van -20 °C tot +150 °C. Dit maakt de Xelsius geschikt voor reactie-optimalisatie, medicijn ontwikkeling, parallelle synthese, gravimetrische analyse, DoE studies, geautomatiseerde filtratie en Flow Chemistry. Met één compacte Xelsius vervangt u dus tien verwarmingsapparaten, roerders, ijsbaden, reactorcellen en refluxcondensors.

Middels de software stelt u eenvoudig de temperatuur, roersnelheid, gewenste tijd en verloop in. Maar ook complexere meertraps temperatuurprofielen als dat nodig is. Zelfs cyclische temperatuurregelingsprocedures, bijvoorbeeld voor biologische processen, kunnen snel worden gerealiseerd, opgeslagen en gedocumenteerd. Na het starten krijgt u een compleet overzicht van de status van alle 10 reactiecellen en kunt u direct beginnen met individueel verwarmen, koelen, roeren of temperatuurstijging. Met de inlogfunctie/gebruikersbeheer kunt u voldoen aan GMP-/regelgevingsvereisten.

Xelsius kan worden gebruikt in een zuurkast, gemonteerd op een robotplatform, aan elkaar gekoppeld als meerdere units voor grote hoeveelheden monsters of als eenvoudig te bedienen vrijstaand systeem op een laboratoriumwerkblad. Dankzij de PTFE gecoate behuizing is het Xelsius-systeem opgewassen tegen de veeleisende laboratoriumomstandigheden.

Meer informatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Labtech Xelsius 10-in-1 reactie station

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer