LabTech EV-serie rotatieverdampers, praktisch en veilig.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
10 januari 2023
Article image of: LabTech EV-serie rotatieverdampers, praktisch en veilig.

Door tijdens de ontwerpfase goed te kijken naar de dagelijkse praktijk, zijn de LabTech EV-serie rotatieverdampers naadloos in te passen op vrijwel ieder laboratorium. De ergonomisch geplaatste bedieningsmodule herbergt een duidelijk kleurendisplay voor instellen en aflezen van rotatiesnelheid en temperatuur. Samen met de gemotoriseerde verticale lift zorgt dat voor een prettig systeem om mee te werken. Daar draagt ook de stille werking aan bij.

Het systeem is programmeerbaar, zodat de kans op fouten minimaal is, vooral bij meerdere gebruikers. Het stand-alone verwarmingsbad garandeert maximale veiligheid bij het gebruik en eenvoudig onderhoud. Dankzij de te integreren LabTech vacuüm- en koelaccessoires kunt u de hoogste procesefficiëntie bereiken. De LabTech EV-serie rotatieverdampers bieden een aantrekkelijke prijs/prestatieverhouding, en een oplossing voor elk budget.

Geschreven door

Logo van:LabTech EV-serie rotatieverdampers, praktisch en veilig.

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer