LabSafety Online Kennisweek: alles over veiligheid in het lab

icon.highlightedarticle.dark Management
30 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: LabSafety Online Kennisweek: alles over veiligheid in het lab

Veiligheid in het laboratorium is nooit vanzelfsprekend. Ondanks alle aandacht voor veilig werken op het lab, blijven er altijd aspecten die verbeterd kunnen worden.

Tijdens de LabSafety Online kennisweek 2020 vertellen experts, door middel van webinars, onder meer over veilig werken met gevaarlijke stoffen, het herkennen van risico’s en weten wat te doen om risico’s te beperken en het opzetten van veiligheidsbeleid.

De week wordt afgetrapt door Jan Langenberg en Jeroen van der Meer van TNO met een presentatie over het werken met extreem toxische stoffen.

TNO Defensie en Veiligheid werkt met extreem toxische stoffen zoals zware pesticiden, extreem potente drugs en stoffen gerelateerd aan het Verdrag Chemische Wapens. Een speciaal ontworpen laboratorium, opleiding en training en adequate werkwijzen zijn essentieel om de veiligheid te kunnen borgen. Jan Langenberg en Jeroen van der Meer bespreken in dit webinar een aantal valkuilen en tips waarbij de focus ligt op het spanningsveld tussen bescherming en werkbaarheid.

Deze online week vindt plaats van 3 t/m 5 november. Op de website van LabSafety vindt u het complete programma en de mogelijkheid om kosteloos aan te melden.

Aanmeldenicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:LabSafety Online Kennisweek: alles over veiligheid in het lab

FHI Laboratorium Technologie

FHI brancheorganisatie voor laboratorium technologie Lees meer