LabSafety event 2017

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Veiligheid en veilig werken in een laboratorium zijn van het grootste belang. Tijdens LabSafety komen experts en veiligheidskundigen uit diverse vakgebieden in een uitgebreid conferentieprogramma aan het woord. Sprekers van onder meer Wageningen UR, CSK, Biosafety Support en PrinzenAdvies delen hun kennis over de thema’s ‘Persoonlijke veiligheid’ en ‘Veilige werkomgeving’. Gespecialiseerde leveranciers presenteren hun vakkennis en laatste ontwikkelingen op een uitgebreide informatiemarkt.

Kom op dinsdag 16 mei naar de ReeHorst in Ede en wordt volledig geïnformeerd over veilig werken in het laboratorium.

De dag start met een plenaire presentatie over gedrag, de zwakke schakel bij veiligheid. Filip Janssens, arbeids- en organisatiepsycholoog, legt op basis van enkele eenvoudige wetenschappelijke inzichten uit hoe menselijk gedrag écht werkt. En hoe u het kan beïnvloeden… Vervolgens gaat het programma verder in de twee parallelle sessies, over ‘Persoonlijke veiligheid’ en ‘Veilige werkomgeving’. De dag wordt afgesloten met een presentatie over het veilig omgaan met chemicaliën.

In de pauzes is er de gelegenheid om op de informatiemarkt de deelnemende bedrijven te ontmoeten. Deze bedrijven bieden informatie over een veilige inrichting van het lab, producten en apparatuur die veilig werken bevorderen.

U kunt zich aanmelden voor een bezoek aan LabSafety via onderstaande link.

www.fhi-labsafety.nlicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:LabSafety event 2017

FHI Laboratorium Technologie

FHI brancheorganisatie voor laboratorium technologie Lees meer