Labrecycling en Hilko Bakker Pesse gaan vol voor duurzaamheid: De fruitboom donatie van 2023

icon.highlightedarticle.dark Management
49 bekeken Laatste wijziging: 27 november 2023
Labrecycling doneert Fruitbomen aan Pesse en Omstreken
Labrecycling doneert Fruitbomen aan Pesse en Omstreken | Foto: Labrecycling
Article image of: Labrecycling en Hilko Bakker Pesse gaan vol voor duurzaamheid: De fruitboom donatie van 2023
Labrecycling doneert Fruitbomen in Pesse eiomstreken | Foto: Labrecycling

Duurzaam ondernemen en bijvriendelijkheid staan centraal in de donatie van de fruitbomen. Labrecycling en Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker initieerden deze lokale groeninitiatieven in Pesse.

Het internationale Labrecycling heeft in samenwerking met Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker fruitbomen gedoneerd aan bewoners van Pesse en omstreken. Vrijdag 17 november hebben Roland Bakker en Herwin Smit samen alle 27 fruitbomen geplant.

Labrecycling is een bedrijf wat internationaal zakendoet in gebruikte chromatografie instrumenten. Ze geeft analytisch apparatuur een 2de leven in: het Midden-Oosten, Afrika en Azië.

Zij staan voor groen en duurzaam ondernemen. Naast het energiebesparend ondernemen, wil zij ook graag onze lokale natuur verrijken met fruitbomen. De keuze voor fruitbomen is al snel gemaakt, omdat Herwin Smit een imker is en samen met Roland Bakker onze bijen een warm hart toe dragen.

Waarom fruitbomen doneren?

Het bedrijf Labrecycling heeft in 2022 op haar eigen terrein al fruitbomen en bosschage laten planten om haar terrein bij-vriendelijk en groener te maken. De aanleg voor al dit moois is toentertijd gedaan door Roland Bakker, eigenaar van het Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker, en is naar grote tevredenheid uitgevoerd.

Groot aantal aanmeldingen

In maart dit jaar zijn de bewoners via de digitale weg en het Zaanddörpenneis geïnformeerd over deze fruitbomen donatie. Het werd heel positief ontvangen, gezien het mooie aantal aanmeldingen.

Afgelopen zomer mochten de winnaars kiezen tussen een: Gieser Wildeman, Conference, Drentse Bellefleur of Bramley’s Seedling.

Roland Bakker heeft deze bomen tijdig besteld, zodat zij de fruitbomen kunnen planten wanneer de blaadjes van de bomen vallen.

Pesse en omstreken bij-vriendelijker dankzij Labrecycling en Hilko Bakkericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Labrecycling en Hilko Bakker Pesse gaan vol voor duurzaamheid: De fruitboom donatie van 2023

Labrecycling B.V.

Labrecycling is het Nederlandse bedrijf dat uw oude chromatografie instrument een 2de leven geeft Lees meer