Laborama strijkt in 2019 neer in nieuwe locatie

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Laborama zal haar 20e editie in 2019 vieren op een nieuwe locatie. Na meer dan 10 jaar in Brussels Kart Expo, zal Laborama vanaf volgend jaar Paleis 3 van Brussels Expo haar nieuwe thuis noemen. Bezoekers zijn welkom op donderdag 14 en vrijdag 15 maart 2019.

Door de jaren heen is Laborama uitgegroeid tot de grootste vakbeurs voor de laboratoriumsector in België en Luxemburg. Sinds haar eerste editie is de beurs dan ook sterk geëvolueerd. Om aan de huidige en toekomstige wensen en noden van zowel bezoekers als exposanten tegenmoet te komen, heeft de organisator besloten dat een verhuis naar een nieuwe en beter geschikte locatie aan de orde was.

Brussels Expo is naast de grootste en meest gekende eventlocatie van het land, ook uitstekend bereikbaar en omringd door allerhande faciliteiten. Met haar locatie op de Heizelvlakte is deze niet alleen gemakkelijk te bereiken met de auto, ook met het openbaar vervoer (metro, tram, bus) vinden bezoekers vlot hun weg naar haar paleizen. Paleis 3 heeft met zijn grote open oppervlakte, uitbreidingsmogelijkheden, vernieuwde inkom en conferentiezalen alle gewenste elementen om Laborama voor de voorzienbare toekomst te huisvesten.

De organisator zal samen met exposanten en bezoekers blijven werken aan een positieve evolutie van de nationale vakbeurs voor laboratoriumprofessionals en dit zowel naar vorm als naar inhoud.

Meer details over de activiteiten en seminars voor de 20e editie van Laborama volgen nog.

Inschrijvingen voor exposanten starten op 1 oktober 2018 terwijl bezoekers zich kunnen aanmelden vanaf begin januari 2019.

Nieuw adres laborama: Paleizenplein 2 – 1000 Brussel

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Laborama strijkt in 2019 neer in nieuwe locatie

Laborama

Laborama, de beroepsvereniging voor distributeurs en fabrikanten van laboratoriummateriaal en toebehoren, werd in 1936 als syndicale kamer opgericht. Daarna is zij veranderd in een vzw die momenteel bijna 100 ondernemingen... Lees meer