Laborama Expo 2018 op 15 en 16 maart 2018

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Laborama Expo is de grootste vakbeurs voor de laboratoriumsector in België & Luxemburg. Bezoekers kunnen hier terecht bij meer dan 100 leveranciers van laboratoriummateriaal en toebehoren.

Met een breed aanbod aan leveranciers, is Laborama Expo een uitgelezen kans voor bezoekers om op 1 dag hun projecten, noden en uitdagingen te bespreken met meerdere exposanten. Het aangeboden productengamma gaat van analytische toestellen, labo meubilair, verbruiksgoederen tot LIMS software, cleanrooms en veiligheids- en beschermingsmateriaal. Hoort het thuis in een labo of heeft het er iets mee te maken? Dan kan het teruggevonden worden op de beursvloer van Laborama Expo.

In 2018 zien we ook de terugkeer van de live labs. Anders dan vorig jaar kunnen bezoekers een presentatie naar keuze bijwonen. Daarnaast kunnen nieuwsgierige bezoekers ervoor kiezen om een route doorheen de hallen te volgen. De Water Route neemt hen mee langs exposanten met producten of diensten voor wateronderzoek of behandeling terwijl de Life Science Route zich focust op bedrijven die de nieuwste meetmethoden en analysetechnieken binnen de life science sector voorstellen.

Ook de seminars zullen in 2018 een niet te missen onderdeel zijn. Met klinkende namen zoals Professor Jan Tytgat (KULeuven), Professor Peter Van Eenoo (UGent), Iwan De Konging (Janssen Pharmaceutica) en Professor Olivier Vandenberg (LHUB-ULB), belooft de Conference Room een drukbezocht deel van Laborama Expo te worden.

Bezoekers kunnen daarenboven ook hun afgedankt klein elektrisch laboratoriummateriaal deponeren aan de Recupel Drive In op de parking van Laborama Expo. Dit volledig gratis. Met dit initiatief wil Laborama, samen met Recupel, de labo sector in België stimuleren tot het recycleren van hun laboratoriumapparatuur door erkende recyclers.

Bezoekers kunnen zich vanaf 2 januari aanmelden via de Laborama Expo website. Hier kan naast het grondplan, ook meer informatie over de aanwezige exposanten alsook de verschillende nevenactiviteiten teruggevonden worden.

Laborama Expo 2018icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Laborama Expo 2018 op 15 en 16 maart 2018

Laborama

Laborama, de beroepsvereniging voor distributeurs en fabrikanten van laboratoriummateriaal en toebehoren, werd in 1936 als syndicale kamer opgericht. Daarna is zij veranderd in een vzw die momenteel bijna 100 ondernemingen... Lees meer