Laborama Expo 2017 vernieuwt met twee labs

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Laborama Expo 2017 pakt op 16 en 17 maart uit met 2 live labs. Hier kunnen bezoekers live demonstraties volgen van apparatuur voor material testing, biotech, analytical chemistry en sample prep.

Met de installatie van twee live labs trekt Laborama Expo resoluut de interactiviteitkaart om bezoekers nog meer te engageren. Bezoekers die deelnemen aan de voorstellingen krijgen bij elk apparaat een beknopte uitleg door een productspecialist die hen ook toont hoe het apparaat functioneert. Alle voorstellingen worden vakkundig gemodereerd in beide landstalen en deelnemers kunnen na elke presentatie van een apparaat hun vragen stellen aan de productspecialist.

Naast de live labs pakt de laboratoriumbeurs dit jaar ook uit met een vernieuwde inrichting van de hallen. Op het moment van schrijven hebben zich al meer dan 80 bedrijven ingeschreven als exposant. Niet enkel bedrijven die focussen op apparatuur zijn aanwezig, bezoekers kunnen er ook leveranciers voor software, cleanrooms, meubilair en reagentia terugvinden.

Bezoekers kunnen zich vanaf begin januari online registreren. Hier kan u ook terecht voor de volledige exposantenlijst en de beursplattegrond. Ook bedrijven die graag deelnemen aan Laborama Expo kunnen zich nog steeds online inschrijven.

Laborama Expo 2017icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Laborama Expo 2017 vernieuwt met twee labs

Laborama

Laborama, de beroepsvereniging voor distributeurs en fabrikanten van laboratoriummateriaal en toebehoren, werd in 1936 als syndicale kamer opgericht. Daarna is zij veranderd in een vzw die momenteel bijna 100 ondernemingen... Lees meer