LABORAMA 2022 start over 7 dagen! Bent u ook van de partij?

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: LABORAMA 2022 start over 7 dagen! Bent u ook van de partij?

Nog een volle week en LABORAMA, de beurs voor laboratoriumtechnologie, opent de deuren! Kom langs op 19 en 20 mei 2022 en ontdek alle nieuwigheden van meer dan 110 exposanten.

Scientific Sessions
Laatste gelegenheid om u nog in te schrijven voor het congres waar 10 sprekers interessante lezingen geven over diverse onderwerpen. Het gedetailleerde programma kan u raadplegen op de LABORAMA-website.

Early Bird
Net zoals de voorbije jaren kunnen vroege vogels terecht in het Early Bird café vanaf 8u30 waar ze gratis een kop koffie en croissant aangeboden krijgen (zolang de voorraad strekt).

Plan uw bezoek
Wie zich als bezoeker registreert, krijgt toegang tot het digitaal platform Swapcard. Hier kan u afspraken inplannen met de exposanten van uw keuze.

Coronamaatregelen
In België is het niet meer verplicht om een mondmasker te dragen of het CST te tonen wanneer men een beurs bezoekt. Handhygiëne blijft aangeraden.

•Wanneer: donderdag 19 en vrijdag 20 mei 2022
•Waar: Paleis 1 van Brussels Expo
•Parking: Parking C (romeinsesteenweg wemmel) met gratis shuttle dienst tot aan ingang beurs
•Registratie: gratis via de website
•Meer info: https://expo.laborama.be/nl/

Registreer u hier icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:LABORAMA 2022 start over 7 dagen! Bent u ook van de partij?

Laborama

Laborama, de beroepsvereniging voor distributeurs en fabrikanten van laboratoriummateriaal en toebehoren, werd in 1936 als syndicale kamer opgericht. Daarna is zij veranderd in een vzw die momenteel bijna 100 ondernemingen... Lees meer