LabForRent: Laboratory facilities Nijeveen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
30 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: LabForRent: Laboratory facilities Nijeveen

Bent u op zoek naar laboratoriumruimte om te huren in Noord-Nederland, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een goed onderhouden bedrijfspand van ca. 268 m² op ruim 1100 m² grond is gelegen op een uitstekende zichtlocatie nabij de toegangsweg van de A32 naar het centrum van Meppel, op bedrijventerrein Spijkerserve. Het gehele pand omvat 122 m² laboratoria, 47 m² kantoorruimte en 23 m² opslagruimte en is voorzien van een alarmsysteem. Er zijn gratis parkeerplaatsen op het terrein.

Nijeveen is een ondernemend dorp. Op bedrijventerrein Spijkerserve wonen en werken veel lokale ondernemers. Hier zijn verschillende sectoren vertegenwoordigd.

Er zijn 2 laboratoriumruimtes van ca. 61 m² elk. De laboratoria zijn met elkaar verbonden door middel van een doorvoersluis van 5,6 m². Naast het tweede lab zijn er opslagruimten van 8,7 m² en 14,1 m². De grootste kamer heeft een deur naar buiten, dus deze kamer kan gebruikt worden als monsterafnamekamer.

Over het algemeen zijn de laboratoriumruimtes voorzien van labtafels met verschillende aansluitingen, opbergkasten, nood- en oogdouches, brandblussers en een wasbak met kraan. Afzuigkasten en / of vaatwasser en / of kasten voor gevaarlijke stoffen zijn aanwezig.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:LabForRent: Laboratory facilities Nijeveen

LabForRent

LabForRent biedt een online platform waarbij laboratoria labruimte kunnen huren en verhuren. Zo is LabForRent dé plaats waar vraag en aanbod naar laboratoria, clean rooms en andere R&D-faciliteiten elkaar treffen.... Lees meer