iVention opent een Global Center of Excellence in Soest

icon.highlightedarticle.dark Management
73 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: iVention opent een Global Center of Excellence in Soest

Vanuit deze nieuwe faciliteit worden klanten, partners en andere relaties van iVention ondersteund bij het benutten van de kansen welke nieuwe technologieën bieden bij het optimaliseren van laboratoriumprocessen. Het Center of Excellence (COE) is opgezet om tegemoet te komen aan de “toenemende behoefte in de markt aan best-practices, innovatie, expertise, ondersteuning en/ of training op het gebied van moderne laboratorium automatisering”, aldus de heer Oscar Kox, Directeur van iVention. “Wat wij merken is dat hedendaagse laboratoria kampen met zeer diverse uitdagingen bij de noodzakelijke transitie van papier naar digitaal, zoals het waarborgen van de data integriteit, het snel en efficiënt verwerken, analyseren en uitwisselen van toenemende hoeveelheden data en uiteraard de bescherming van privacygevoelige informatie”.

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden werken de ruim 55 medewerkers van iVention dagelijks nauw samen met klanten uit zeer uiteenlopende branches om diens laboratorium processen te optimaliseren en digitale transformatie ambities te realiseren. Daarbij staat het bedrijf met haar uitgesproken visie op de toekomst van laboratorium automatisering garant voor een continue stroom aan innovaties en productontwikkelingen. Zo zijn er het afgelopen jaar o.a. succesvolle toepassingen gerealiseerd op het gebied van Artificial Intelligence (AI), Augmented Reality (Hololens), Voice Recognition en Robotic Process Automation (RPA) en kunnen klanten binnenkort profiteren van de voordelen die Elasticsearch kan bieden bij het snel en gemakkelijk doorzoeken van grote hoeveelheden data. Mede dankzij deze innovatiekracht heeft iVention in korte tijd een leidende positie verworven in de markt en mag er met recht worden gesproken van een ware ‘game-changer’. Ook de komende jaren wil het bedrijf haar team verder uitbouwen om de internationale groeiambities te realiseren en laboratoria wereldwijd te inspireren met aansprekende innovaties. “Het Centre of Excellence zal hierbij ongetwijfeld een belangrijke rol gaan spelen”, besluit de heer Kox.

iVention is een ambitieuze onderneming op het gebied van laboratorium automatisering. Het streven van iVention is om laboratoria te helpen zowel routinematige als niet routinematige processen efficiënt te automatiseren en papierloos te werken door gebruik te maken van de meest geavanceerde software technieken.
Sinds de succesvolle introductie van het innovatieve iLES Platform in 2009 is iVention uitgegroeid tot een toonaangevende en gespecialiseerde laboratorium automatiseerder met een ervaren internationale Consultancy organisatie. iVention is ISO 27001 gecertificeerd en al onze toepassingen voldoen aan de Good Laboratory Practice (GLP) en 21 CFR deel 11-richtlijnen.

Geschreven door

iVention BV

iVention provides tightly integrated, state of the art Laboratory Information Management Systems (LIMS), Electronic Laboratory Notebooks (ELN), Scientific Data Management Software (SDMS) and Collaboration solutions to customers across multiple industries.... Lees meer