iVention behaald ISO27001 certificering

icon.highlightedarticle.dark Regelgeving
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Op 28 maart 2018 is iVention B.V. gecertificeerd voor ISO / IEC27001: 2013 door test- en certificeringsbedrijf DEKRA.

iVention ondersteundt laboratoria in een breed scala van industrieën door middel van een future-proof en modern Lab Execution System dat LIMS-, ELN- en SDMS-functies combineert in een enkele oplossing.

Het ISO 27001-certificaat bevestigd dat iVention voldoet aan de certificeringsvereisten voor het opzetten van een werkend en effectief Information Security Management System. Het ISMS van iVention biedt een raamwerk van beleidslijnen en procedures die alle juridische, fysieke en technische besturingselementen omvat binnen de processen voor informatierisicobeheer van iVention.

iVention heeft zich gecommitteerd aan het zijn van een organisatie die de waarde van beveiliging bewust erkent bij het uitvoeren van haar activiteiten. We doen er alles aan om de veiligheid en beveiliging van onze werknemers, producten, eigendommen en andere activa in het algemeen en de bescherming van klantgegevens in het bijzonder te waarborgen.

Certificering volgens ISO / IEC 27001: 2013 toont aan bestaande en potentiële klanten dat vertrouwelijkheid van informatie is gewaarborgd, dat de integriteit en beschikbaarheid van informatie worden gehandhaafd en dat beveiligingsrisico’s op de juiste wijze worden geprioriteerd en beheerd. Het implementeren, bewaken, beoordelen, onderhouden en verbeteren van best-practices voor informatiebeveiligingsprocessen, toont aan dat we ons inzetten voor de bescherming van de gegevensklanten die aan ons zijn toevertrouwd.

Geschreven door

iVention BV

iVention provides tightly integrated, state of the art Laboratory Information Management Systems (LIMS), Electronic Laboratory Notebooks (ELN), Scientific Data Management Software (SDMS) and Collaboration solutions to customers across multiple industries.... Lees meer