IS-X presenteert nieuw mobiel laboratorium

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Vanaf 1 maart kan u opnieuw een beroep doen op het mobiel IS-X laboratorium. Het lab is geïnstalleerd in een handige minibus, die uitgerust werd met hoogwaardige meetapparatuur van de laatste generatie.

Dit unieke en gesofisticeerde lab-op-wielen laat u toe om op eender welke locatie – bij u op de site maar ook bij uw klant betrouwbare en consistente SIFT-MS en GC/MS metingen uit te voeren. De geïnstalleerde meetapparatuur is bijzonder geschikt voor het analyseren van vluchtige verbindingen en kan onder meer gebruikt worden voor snelle en kwantitatieve emissiemetingen, problemen met geurhinder, binnenhuisluchtkwaliteit, enzovoort.

Enkele toepassingen

Gas – Onzuiverheden in CO2
Voeding – classificatie van voedingsmiddelen (olie, mout)
Milieu – Chloramine in zwembaden, analyse van bodemlucht
Chemie – Meten van printeremissies, analyse van verven
Petrochemie – Procescontrole (onzuiverheden in feedstock)
Farma – Analyse van residuele solventen

Kortom, het lab is optimaal afgestemd om al uw analytische uitdagingen correct en volledig in te vullen.

De toegevoegde waarde van een expert

Een IS-X expert assisteert u bij het ontwikkelen van de optimale meetmethode, zodat u onmiddel-lijk en op een efficiënte manier aan de slag kunt. Tevens zorgt hij voor de begeleiding van uw me-dewerkers en verleent hij advies omtrent het correct interpreteren van de meetresultaten. Op deze manier verlopen al uw projecten met een minimale leercurve en een maximaal resultaat.

Aangename kennismaking

Ons mobiele lab laat u toe om op een praktische en snelle manier kennis te maken met de nieuwste generatie meetapparaten. U kan de apparatuur in uw vertrouwde werkomgeving ‘hands-on’ evalue-ren, zodat u in alle rust kunt nagaan in hoeverre deze voldoet aan uw eisen. Zo bent u achteraf beter in staat om een weloverwogen beslissing te nemen omtrent een eventuele aankoop.

Snel & flexibel

Natuurlijk kan u de apparatuur ook meteen inzetten voor uw projecten. Zeker als het om kleinere projecten op korte termijn gaat is dat een aantrekkelijke optie. Ook wanneer u onverwacht het ver-zoek krijgt om snel bepaalde SIFT-MS en GC/MS metingen uit te voeren, biedt het mobiel IS-X lab u een flexibele oplossing. En vanzelfsprekend kan u het gebruik van het mobiele laboratorium ook combineren met een specifieke IS-X opleiding.

Contacteer ons om het mobiel IS-X lab vrijblijvend te komen bekijken.

Joeri Vercammen
Manager IS-X

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Interscience B.V.

Interscience benelux: 45 jaar ervaring op het gebied van innovatieve chromatografie Opgericht in 1975 is Interscience uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van innovatieve chromatografie en sampleprep oplossingen. Met 66 medewerkers... Lees meer