Introductie nieuwste GC-Tof/MS oplossing

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

LECO Corporation introduceert hun nieuwste lid van de Pegasus familie: de Pegasus Benchtop (BT). De Pegasus BT geeft gebruikers alle gegevens die ze nodig hebben van slechts een enkelvoudige sample run dankzij het innovatieve en vernieuwde Tof-MS platform. Dit systeem is nu ook in tafelmodelversie beschikbaar. Daarmee wordt kostbare laboratoriumruimte bespaard.

Krachtige software- en hardware vereenvoudigen de kwantificering. Tegelijkertijd worden meer componenten geïdentificeerd met een sterk toegenomen gevoeligheid. De StayClean ion source elimineert de noodzaak voor de reiniging van de bron.
De Pegasus BT heeft een lange uptime en levert verbeterde en verrijkte chemische data op. Dit verhoogt de laboratoriumproductiviteit en -efficiëntie.

Het verkrijgen van betere chemische informatie uit MS is slechts één onderdeel van deze nieuwste LECO GC-Tof/MS oplossing. De ChromaTOF software werkt samen met de nieuwe Pegasus BT om gegevens automatisch te verwerken en neemt het giswerk weg bij de identificatie en kwantificatie van analytes. Functies zoals Non Target Deconvolution, Target Analyte Finding, Library Search maken ChromaTOF een eenvoudig te configureren interface waarmee elk monster volledig in kaart kan worden gebracht.

De applicatierange van de Pegasus BT is zeer uitgebreid en omvat onder andere
toepassingen voor voeding, geur en smaakstoffen, parfumallergenen, voedselveiligheid en milieu, petrochemie, metabolomics en forensisch onderzoek.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Introductie nieuwste GC-Tof/MS oplossing

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer