Instrumentatie conform CFR 21 Deel 11

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Instrumentatie conform CFR 21 Deel 11

CFR 21 Deel 11 is het FDA-voorschrift voor elektronische documentatie en elektronische handtekeningen, welke 3 secties bevat: de sectie Algemene bepalingen, de sectie Elektronische registers en de sectie Elektronische handtekeningen.

Verwarring binnen de industrie
Deze regelgeving wordt op grote schaal verkeerd begrepen en deze verwarring zorgt er zelfs voor dat sommige bedrijven in farmaceutische hulpmiddelen zich verzetten tegen de overstap naar een elektronisch systeem, terwijl ze weten dat dit de juiste zet is. Gelukkig hebben we bij Wilten Instrumenten voldoende instrumenten die aan deze voorschriften voldoen.

Assortiment
Zo leveren wij o.a. Polarimeters van Bellingham & Stanley, de Hiperscan Finder SD, de Oxybaby 6.0 O2/CO2 en de Benchtop AW-meter van Rotronic. Dit is slechts een greep uit ons assortiment met instrumenten welke voldoen aan de voorschriften volgens CFR 21 Deel 11.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website, voor eventuele vragen en/of opmerkingen zijn wij altijd bereikbaar.

Wilten Instrumentenicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Instrumentatie conform CFR 21 Deel 11

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer