Inerte coating voor GC onderdelen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse 2 februari 2023
Article image of: Inerte coating voor GC onderdelen

Om te voldoen aan de groeiende behoefte aan inert materiaal voor een gaschromatografische analyse biedt Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) mogelijkheid om GC onderdelen te laten coaten met DVLS UltraSilc. Tijdens het coatingproces worden GC onderdelen, gefabriceerd van roestvrij staal, borosilicaatglas of kwarts, behandeld om de adsorptie van instabiele componenten te elimineren.

De UltraSilc behandeling brengt een inerte coating aan op de onbehandelde metalen, glazen of kwarts onderdelen. Voorafgaande aan het UltraSilc coatingproces worden alle onderdelen professioneel gereinigd.

Na behandeling is de coatingsdikte 100 tot 200 nm (nanometer). De coating op de metalen onderdelen wordt getoond door een regenboog gekleurde gloed, de coating op de glazen onderdelen wordt weergegeven als een gouden of regenboog gekleurde gloed.

Enkele voorbeelden van de GC onderdelen die kunnen worden behandeld met de DVLS UltraSilc coating zijn:

– Detector onderdelen
– Flow controllers
– Inlets
– Liners
– Regulators
– Flesjes

Meer UltraSilc informatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Inerte coating voor GC onderdelen

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer