HPLC-onderdelen voor alle bekende merken

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
43 bekeken 7 april 2023
Article image of: HPLC-onderdelen voor alle bekende merken

KRSS Europe BV verkoopt al enkele jaren de chromatografie verbruiksartikelen van Chromatography Direct. Het productportfolio van dit merk is onlangs uitgebreid met een groot aantal (U)HPLC-onderdelen die gebruikt worden voor onderhoud.

Het gamma omvat o.a. piston seals, wash seals, check valves, capillairen, frits, needles, needle seats, rotor seals, tubing, ferrules, solvent inlet filters etc.
Er zijn ook complete onderhoudskits leverbaar voor de pompen en autosamplers van alle bekende merken, waaronder Agilent, Waters, Dionex, Shimadzu, Thermo Fisher Scientific en Perkin Elmer.

De kwaliteit van deze onderdelen is dezelfde als u van de fabrikant gewend bent, maar voor een lagere prijs.

Wist u al dat Chromatography Direct ook een uitgebreide range aan Deuterium lampen levert voor UV-detectoren van alle bekende merken? Ook hier geldt dezelfde kwaliteit, maar voor een lagere prijs.

Bent u geinteresseerd in onderdelen of complete onderhoudskits voor uw HPLC-systeem, neem dan contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Overzicht (U)HPLC onderdelenicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:HPLC-onderdelen voor alle bekende merken

KRSS Europe B.V.

KRSS Europe B.V. is het snelst groeiende onafhankelijke Massaspectrometrie en Chromatografie verkoop- en servicebedrijf in de Benelux/Europa & Azië. KRSS Europe is de Europese dochteronderneming van KRSS Ltd en is... Lees meer