Honeywell voltooit overname

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Honeywell (NYSE: HON) heeft vandaag de voltooiing aangekondigd van de overname van Sigma-Aldrichs activiteiten voor laboratorium onderzoekschemicaliën die in de Duitse gemeente Seelze gevestigd zijn. Daarmee breidt Honeywell zijn aanbod hoogzuivere oplossingen voor geneesmiddelenonderzoek, medische diagnosetests en andere laboratoriumtoepassingen uit.

De overname omvat de wereldwijde portefeuille solventen en anorganische chemicaliën met de merknaam Fluka en de portefeuille solventen en anorganische chemicaliën met de merknaam Sigma-Aldrich voor de Europese Economische Ruimte (EER). Die merken maken nu deel uit van Honeywells uitgebreide portefeuille onderzoekschemicaliën, waartoe de merken Riedel-de Haën® en Burdick & Jackson® al behoorden.

“Deze uitgebreide portefeuille geeft Honeywell de mogelijkheid een bredere groep klanten en applicaties te bedienen dankzij zijn internationale merken, topkwaliteit en lot-to-lot consistentie. Dat is essentieel voor verschillende toepassingen in geneesmiddelensynthese en voedings-, milieu-, chemische en forensische analyses ”, aldus Qamar Bhatia, President van Honeywell’s afdeling Specialty Products

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonnerenicon.arrow--dark