Hogere nauwkeurigheid met Inerte Coating

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Verhoog de nauwkeurigheid van uw GC-analyse en laat onderdelen, zoals inlets, liners en tubing behandelen met UltraSilc; een speciale inerte coating waarmee de adsorptie van instabiele componenten wordt geëlimineerd.
Enkele voorbeelden van de GC-onderdelen die kunnen worden behandeld met de UltraSilc coating zijn detector onderdelen, flesjes, flow controllers, inlets, liners, regulators en tubing.

De UltraSilc behandeling brengt een inerte coating aan op de onbehandelde metalen, glazen of kwarts onderdelen. Voorafgaande aan het UltraSilc coatingproces worden alle onderdelen professioneel gereinigd.
Na behandeling is de coatingsdikte 100 tot 200 nm (nanometer). De coating op de metalen onderdelen wordt getoond door een regenboog gekleurde gloed, de coating op de glazen onderdelen wordt weergegeven als een gouden of regenboog gekleurde gloed.

Wilt u meer weten over de UltraSilc coating voor uw GC verbruiksartikelen? Bezoek dan de stand van Da Vinci Laboratory Solutions in hal 1 tijdens Laborama.

UltraSilcicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Hogere nauwkeurigheid met Inerte Coating

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer