Hoge resolutie benchtop NMR nu binnen handbereik en met Autosampler

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hoge resolutie benchtop NMR nu binnen handbereik en met Autosampler

Sinds geruime tijd bieden wij NMR toepassingen aan voor de standaard toepassingen in de diverse kwaliteits controle laboratoria.
Met de nieuwe Spinsolve range van Magritek is ons pakket voor benchtop NMR toepassingen enorm uitgebreid. Magritek is een toegewijde fabrikant van deze hoge resolutie benchtop NMR systemen.
De Spinsolve serie is verkrijgbaar in 3 verschillende types en ieder met een ander magneetsterkte namelijk voor 43 MHz, 60 MHz en 80 MHz.
Nieuw is de mogelijkheid om een Autosampler te koppelen aan de spectrometer. Met deze nieuwe Autosampler is het nu mogelijk geworden om 20 verschillende monsters te laten meten en in elke gewenste volgorde en kan worden toegepast op alle Spinsolve modellen. Nu kan er ook s’ nachts doorgemeten worden.

Deze geavanceerde benchtop NMR spectrometers maken gebruik van vloeibaar helium of vloeibaar stikstof overbodig. U bespaart dus enorm op kosten en exploitatie en u bent nu in staat om hoge resolutie benchtop NMR spectra op te nemen in uw eigen laboratorium. Daarnaast zijn er ook nog andere NMR opties. U kunt bijvoorbeeld on-line de reactie monitoren met NMR en er is ook een speciaal pakket voor educatieve doeleinden beschikbaar.

Spinsolve software is uitermate gebruikersvriendelijk en het gebruiksgemak ervan maakt het mogelijk dat de Spinsolve benchtop NMR spectrometers geschikt zijn voor elk academisch, hoge school of industrieel chemielaboratorium en voor organische syntheseanalyse.

Wij nodigen u graag uit om van uw monsters NMR spectra op te nemen. Met een geheel compleet uitgerust applicatie laboratorium in Aken zijn demonstraties ook binnen handbereik en kunnen we u alles tonen op dit gebied.

Geschreven door

Anaspec Solutions BV

Anaspec Solutions B.V. is de directe gesprekspartner van de Benelux voor onze fabrieken, Q-Interline SA, Behr GmbH, ABB BV, Magritek GmbH, SpecFIT Instruments en Zeiss. Anaspec Solutions B.V. is een... Lees meer