Hoe digitaal bent u de laatste tijd? Ontdek het op Paperless Lab Academy 2023

icon.highlightedarticle.dark Management
40 bekeken 9 januari 2023
Article image of: Hoe digitaal bent u de laatste tijd? Ontdek het op Paperless Lab Academy 2023

De digitale transformatie is niet gemakkelijk voor elke organisatie, ongeacht de omvang van het project, de schaal en de vaardigheden van het team. Alle recente enquêtes van grote adviesbureaus bevestigen echter dat de meeste productiebedrijven zijn begonnen aan een transformatie. Laboratoriumprocessen zijn echter niet altijd de eerste prioriteit, hoewel wij bij Paperless Lab Academy® wel kunnen aangeven hoe positief het effect op kwaliteit, naleving, efficiëntie, time-to-market… kan zijn van een volledig digitaal en functioneel laboratorium voor het bedrijf.

Het Paperless Lab Academy® European Congress nodigt u uit om deze discussie voort te zetten. De unieke formule van PLA is vooral bedacht om u alle informatie te geven die u nodig hebt om vertrouwd te raken met hoe u uw projecten succesvol kunt maken. Voor uw transformatiepad richten we ons op talent en technologie.

Welke onderwerpen kunt u verwachten tijdens deze editie van het Paperless Lab Academy® Europe Congress 2023?

De lijst met onderwerpen waarover gesproken wordt bij de digitalisering van laboratorium- en kwaliteitsprocessen is behoorlijk uitgebreid. Maar bij elke editie streven we ernaar een agenda samen te stellen die dekking biedt aan het hele digitale datacyclus:

• De toekomst van het laboratorium binnen de industrie 4.0
• Kunstmatige intelligentie in het GXP-omgeving
• Automatisering in QC-processen
• Cybersecurity-bewustzijn
• Demystificatie van cloudgebaseerde oplossingen
• Uw gegevens beheersen voor efficiënte wetenschappelijke gegevensbeheer
• Hoe de FAIR-principes toe te passen
• De relevantie van een gegevensoverdrachtsstrategie bij het vervangen van legacy-systemen
• Praktische sessies over audit trails, gegevensintegriteit, instrumentintegratie, resourcesbeheer, SAAS-oplossingen, harmonisatie, computer Systeemvalidatie…
• Hoe laboratoriumsystemen op globale schaal succesvol te implementeren
• Veranderingsbeheer, talent en vaardigheden.

Wat maakt het Paperless Lab Academy® zo uniek in zijn formule?

Het PLA-programma bestaat uit een combinatie van plenaire sessies en parallelle workshop-sessies. Tijdens de plenaire sessie delen sprekers hun ervaringen, geleerde lessen en aanbevelingen. Anderen delen hun expertise en geven de toehoorders informatie door middel van gebruiksvoorbeelden. De gesponsorde workshops lopen parallel aan maximaal drie sessies, waarbij de deelnemers vrij zijn om te kiezen welke ze willen bijwonen. Tijdens deze workshops presenteren de premium- en goudsponsors hun nieuwste oplossingen en delen ze hun expertise op een specifiek onderwerp.

De pijlers van PLA zijn:

• Inhoudsrijke presentaties waar u van anderen kunt horen over hun eigen reis en strategie en van tech-experts kunt leren over de basisprincipes van bepaalde concepten en principes
• gesponsorde workshops waar u het meeste kunt leren van subject matter experts
• exposanten en netwerkbijeenkomsten waar u potentiële technologie- en expertpartners kunt ontmoeten.

We kijken ernaar uit om terug te keren naar het prachtige Grand Hotel Dino aan het Lago Maggiore om onze 10e Europese Live-editie te vieren.

Wees voorbereid om uw digitale vaardigheden te versterken en het maximale uit 2 intensieve en vermakelijke congresdagen te halen.

Mis deze zeer speciale editie niet. Boek uw zitplaats!

Het PLA-programmaicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Hoe digitaal bent u de laatste tijd? Ontdek het op Paperless Lab Academy 2023

Paperless Lab Academy® conferences

Paperless Lab Academy®: the annual congress you should attend to keep up to date with the digital transformation of laboratories and quality processes. Lees meer