Het 24/7 lekdetectie systeem

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
6 februari 2023
Article image of: Het 24/7 lekdetectie systeem

24/7 controle op gevaarlijke vloeistoffen zodat u op tijd kunt ingrijpen. Onze SpillGuard® connect maakt dit mogelijk voor alle opslagplaatsen voor gevaarlijke stoffen. Veilig, overzichtelijk en centraal geregeld in de cloud.

Maak gebruik van de voordelen van digitalisering om nog meer veiligheid voor uzelf en uw medewerkers te waarborgen in geval van weglekkende gevaarlijke stoffen. Met de nieuwe, innovatieve SpillGuard® connect-lekkagedetector configureert u voor elke opvangbak specifieke alarmmeldingen. Deze worden bij een lekkage naar de door u ingevoerde contactpersoon verzonden. Noodmaatregelen kunnen snel en gericht worden getroffen. Zo worden gevaren tot een minimum beperkt.

De SpillGuard® connect werkt volledig autonoom, is bedrijfsklaar met één druk op de knop en kan worden gebruikt voor elk type opvangbak. U kunt alle DENIOS connect-producten centraal beheren in de DENIOS connect-webapplicatie.

DENIOS connect is een cloud-gebaseerde toepassing en maakt voor gegevensoverdracht gebruik van mobiele communicatie (NarrowBand IoT). Dit geeft u onafhankelijk van uw bedrijfsnetwerk toegang tot gegevens en alarmmeldingen – betrouwbaar, met een groot bereik en overal ter wereld. Gebruik de voordelen van digitalisering ook voor uw opslag van gevaarlijke stoffen en bewaak met DENIOS connect uw omgeving. Samen beschermen we mens en milieu.

Meer informatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Het 24/7 lekdetectie systeem

DENIOS BV

Visie en missie: Het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal bij het minimaliseren van risico’s voor ons milieu en uw medewerkers. Bovendien draagt het bij aan een leefbare maatschappij... Lees meer