Hergebruik apparatuur goed voor de planeet en de bijen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hergebruik apparatuur goed voor de planeet en de bijen

Wij zijn op zoek naar Agilent ICP-MS systemen. Specifiek naar de volgende modellen: 7500, 7700 & 7900.

Heeft u een systeem dat u graag zou willen verkopen, neem dan contact met ons op. Graag ontvangen wij foto’s van het systeem met het type- en serienummer. Het systeem kan worden gedemonteerd en opgehaald worden bij u op locatie.

Hergebruik en bijenstand
Door een initiatief van Labrecyling komt een deel van de opbrengst van hergebruikte laboratoriuminstrumentatie ten goede aan de bijenstand. Met de inzameling van refurbished apparaten worden bovendien ook arme landen geholpen die – hier afgeschreven – maar vaak nog prima te gebruiken apparatuur hard nodig hebben, maar niet nieuw kunnen aanschaffen.

Herwin Smit is imker, dus weet waar hij over spreekt en hij heeft een bijzondere passie voor deze nuttige dieren. De bijen hebben het steeds moeilijker in Nederland. Door enerzijds minder diversiteit aan flora en anderzijds de Varroamijt en pesticiden. De bijen zijn van levensbelang, wanneer het gaat om het bevruchten van heel veel groenten en fruit. Om de bijen te helpen, sponsort Labrecycling de lokale bijenvereniging. En financiert de kosten voor het inzaaien en beheren van de momenteel drie percelen bloemetjesland.

Geschreven door

Logo van:Hergebruik apparatuur goed voor de planeet en de bijen

Labrecycling B.V.

Labrecycling is het Nederlandse bedrijf dat uw oude chromatografie instrument een 2de leven geeft Lees meer