HACH introduceert een nieuw automatisch titratiesysteem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De Titralab AT1000 is een automatisch titratiesysteem met vooraf ingestelde methoden die snel betrouwbare en herhaalbare resultaten kan leveren. Vooral zeer geschikt voor de dagelijkse routine doordat de robuuste titrator zeer eenvoudig te gebruiken is.

De AT1000 is direct te gebruiken en voorzien van een applicatie set waarmee iedereen eenvoudig een analyse kan uitvoeren. De titrator wordt geleverd met een kant-en-klaar programma van uw analyse, zodanig dat automatisch de vereiste eindpunten en berekeningen ingesteld en berekend worden. U krijgt een analyse volgens de normen, maar zónder de ingewikkelde programmering. Daarnaast levert Hach alle benodigde titranten, buffers en standaarden. Dat betekent voor u veiligheid en precies voldoende reagentia.

Ideaal voor waterapplicaties zoals pH, alkaliniteit, hardheid en chloride. Een must voor de voedingsmiddelenindustrie voor het meten van het zoutgehalte.
En het meest eenvoudige systeem voor industriële toepassingen als totaal zuur, vrij en totaal SO2,vrij en totaal chloor en vochtgehalte (Karl Fischer). Daarnaast is de AT1000 het standaard systeem bij biogasinstallaties voor FOS/TAC analyses.

Hach is marktleider op het gebied van wateranalysetechnologie voor gebruik in het veld, in het laboratorium of online. Hach levert een uniek systeem van producten en diensten voor betrouwbare meetresultaten bij afvalwater, drinkwater en vele andere industriële toepassingen.

Wilt u meer weten? Bezoek ons dan tijdens de WOTS 2016 op stand 7D002 en vraag naar de mogelijkheden!

Geschreven door

Hach

Hach is toonaangevend op het gebied van wateranalysetechnologie voor gebruik in het veld, in het laboratorium of in het proces, aangevuld met een uniek pakket aan services en ondersteuning op... Lees meer