Grotere participatie Bronson in Kojair

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
30 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023

Arno Wouters (CEO Kojair), Links op de foto en Gerard van Herwijnen, (DGA Bronson) genieten van de mooie omgeving na het tekenen van de aandelen overdracht in Finland.

Kojair Tech Oy is een Finse onderneming gespecialiseerd in ‘ Schone lucht technologie’ De belangrijkste producten in het assortiment zijn de microbiologische- en cytostatica veiligheidswerkbanken. Door de toename van de vraag in speciale- en volledig op maat gemaakte oplossingen richt Kojair haar pijlen de laatste jaren ook op dit onderdeel van de markt.

De samenwerking tussen beide bedrijven heeft de laatste jaren alleen maar meer voeten in aarde gekregen. Kojair wordt nu al geleid door een Nederlandse CEO, Arno Wouters, die daarmee mede verantwoordelijk is voor de participatie van Bronson Incubator Services BV.

Door de nauwere samenwerking zal Kojair nog beter in staat zijn om de nu al snel groeiende marktaandeel in Nederland verder uit te bouwen. De ambities van Gerard van Herwijnen, DGA en technisch directeur van Bronson, is om binnen 2 jaar marktleider in Nederland te zijn. Gezien de kwaliteit van het product Kojair en de ontwikkelingen die er momenteel gaande zijn op de markt is deze doelstelling ambitieus echter niet geheel onrealistisch.

Bronson is daarmee de ideale partner voor Kojair in Nederland wat betreft juiste advies, verkoop; installatie, validatie, periodiek onderhoud en service aan de geleverde of nog te leveren apparatuur.

Geschreven door

Bronson Incubator Services B.V.

Het werken op het lab verbeteren met zinvolle innovaties. Lees meer