Gebruiksvriendelijke buret met hoge precisie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De Eppendorf Top Buret zet de standaard in handmatige titratie. Met de pulsvrije doseertechniek kunnen de gewenste volumes continu worden vrijgegeven, waardoor de titratie eenvoudiger en veiliger verloopt. Het dispenseren van de gewenste volumes wordt steeds uitgevoerd binnen de vereiste precisiegrenzen.

De gebruiksvriendelijke, digitale display en simpele regeling met behulp van een draaiknop zorgen voor een eenvoudige, ergonomische en ontspannen werking. De Top Buret is beschikbaar in twee verschillende modellen: Model M heeft een dispenseersnelheid van 2.500 μL per omwenteling; Model H heeft een snelheid van 5.000 μL per omwenteling.

Deze buret heeft een doseerbereik 0.1 ml tot 999.9 ml, is uitgevoerd met een onderhoudsvriendelijk ontwerp (inclusief eenvoudig kalibratieprogramma), biedt een hoge chemische bestendigheid en heeft een telescopische aspiratietube voor automatische lengteaanpassing van 210-370 mm.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Eppendorf

Eppendorf België N.V.- S.A. is gevestigd in Aarschot en Eppendorf Nederland B.V. is gevestigd in Nijmegen. Onze kantoren zijn verantwoordelijk voor de lokale verkoop- en serviceactiviteiten van de gehele Eppendorf... Lees meer