GC-TOFMS in een benchtop uitvoering

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Het nieuwste lid van de LECO Pegasus familie: de BenchTop (BT) geeft alle analytische data van slechts één sample run dankzij de innovatieve Time-of-Flight ( MS techniek. Een vereenvoudigde kwantificering, een verhoogde gevoeligheid en een automatische gegevensverwerking zorgen voor verbeterde en verrijkte data.

Het verkrijgen van betere chemische informatie uit MS is slechts één onderdeel van deze nieuwste LECO GC-TOFMS oplossing. De ChromaTOF software werkt samen met de nieuwe Pegasus BT om gegevens automatisch te verwerken en neemt het giswerk weg bij de identificatie en kwantificatie van analytes. Functies zoals Non Target Deconvolution, Target Analyte Finding, Library Search maken ChromaTOF een eenvoudig te configureren interface waarmee elk monster volledig in kaart kan worden gebracht.

De BT kan worden ingezet voor een groot aantal toepassingen voor voeding, geur en smaakstoffen, parfumallergenen, voedselveiligheid en milieu, petrochemie, metabolomics en forensisch onderzoek. Een greep uit de laatste application notes :
•Kwantificering van 2,4,6-trichlooranisol (TCA) besmetting in wijn
•Analyse van het residu van bestrijdingsmiddelen in voeding
•Karakterisering van individuele componenten in thee met toegevoegde geur- en smaakstoffen
•Analyse van cis- en transvetzuren in voedingsmiddelen
•Bepaling van de aromaten, die in hoge concentraties in benzine voorkomen, volgens ASTM D5769.
Meer weten? Neem contact op met Da Vinci Laboratory Solutions, de exclusieve distributeur in Nederland en Vlaanderen van de LECO Separation Science product lijn.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:GC-TOFMS in een benchtop uitvoering

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer