GC, Micro GC, MS en PetroChemie Trainingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Werkt u met gaschromatografische systemen en wilt u meer inzicht krijgen in deze analysetechniek, de diverse hardware onderdelen en het onderhoud ervan? Maak dan gebruik van de GC, Micro GC, MS en/of Petrochemie trainingen die Da Vinci Laboratory Solutions biedt.

GC trainingen
Bij Da Vinci kunt u getraind worden op GC, Micro GC, MS en/of Petrochemische analysesystemen. U kunt kiezen uit een training waarbij u kennis maakt met de basisprincipes en/of een opleiding gericht op het onderhoud en troubleshooting. Onze trainingen worden gegeven door specialisten met een jarenlange ervaring in de gaschromatografie.

Basistraining GC & MS
U maakt kennis met de basisprincipes van de analytische techniek GC. Daarna gaat u stap voor stap langs de verschillende onderdelen. Hierdoor krijgt u een uitgebreid beeld van de opbouw van het analytische systeem en bent u beter in staat om te begrijpen waar u op moet letten tijdens het gebruik. Deze training duurt 1 dag.

Onderhoud & Troubleshooting GC & MS
Om het gebruik van uw GC en/of MS te optimaliseren is het belangrijk dat het systeem goed onderhouden wordt. Na het volgen van deze cursus kunt u bepaalde symptomen zelf herkennen en zal u in staat zijn het GC en/of het MS systeem te onderhouden.
Ook zullen we uitgebreid aandacht besteden aan verschillende problemen die kunnen optreden en hoe u die op kunt lossen. Dit gebeurt afwisselend in theoretische en praktische sessies.

Micro GC Training
Tijdens deze ééndaagse training leert u meer over de basisprincipes van Micro gaschromatografie. Daarnaast leggen wij stap voor stap de verschillende onderdelen van de Micro GC uit. Hierdoor krijgt u een uitgebreid beeld van de opbouw van een Micro GC systeem en bent u beter in staat om te begrijpen waar u op moet letten bij het gebruik ervan.
Vervolgens worden diverse applicaties uitgelicht, waardoor u de meest voorkomende problemen leert te herkennen en te voorkomen.

Petrochemische GC Analyse Training
Als analist binnen een petrochemisch GC laboratorium wilt u zich specialiseren in SimDist en/of DHA analyses. Maak dan gebruik van (één van) de trainingen die Da Vinci Laboratory Solutions biedt, zoals een DHA en/of SimDist training waarbij u kennis maakt met de verschillende oplossingen die veel in de petrochemische industrie worden gebruikt.
Daarbij worden de systemen van Inlet tot en met detector uitgebreid met u doorgenomen en leert u hoe u verschillende problemen kunt herkennen en oplossen. Voor de rapportage wordt gebruik gemaakt van PetroReporter.

Vraag de flyers aan voor meer informatie.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:GC, Micro GC, MS en PetroChemie Trainingen

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer