Gasanalyses buiten het lab

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Voor het uitvoeren van een snelle en nauwkeurige gasanalyse in het veld is de Agilent 490 Micro GC gecombineerd met de nieuwste “Field Case” de perfecte oplossing. Dankzij de Field Case is het mogelijk om flexibel gasmonsters te meten op elke locatie en snelle en nauwkeurige resultaten te krijgen.

Meet Mobiel met de Micro GC in de Field Case

De Field Case is een compacte koffer die is voorzien van:
– Het Agilent 490 Micro GC systeem
– Oplaadbare batterijen geschikt voor een gebruik tot 8 uur
– Hervulbare gasflessen uitgerust met quick connectoren
– Geïntegreerde wielen en handvaten voor een gemakkelijk vervoer

De Agilent 490 Micro GC komt reeds geconfigureerd en getest aan en is klaar voor gebruik voor uw analyse. Als de analyse-eisen wijzigen, kunt u de Micro GC in het veld opnieuw configureren voor de nieuwe toepassingen in slechts enkele minuten dankzij de plug & play GC kanalen.
Het kleine formaat en het gewicht van de Agilent 490 Micro GC maken het u gemakkelijk om deze mee te nemen tussen de verschillende analyse sites, zoals perimeter monitoring, boorlocaties, aardgasleidingen en meetstations.
Meet mobiel met de Agilent 490 Micro GC in de speciale Field Case en breng het instrument naar het monster toe.
De Agilent 490 Micro GC levert een snelle, nauwkeurige en betrouwbare analyse direct bij het bemonsteringspunt. Daarnaast kunt u door een nieuwe ”User Interface” vanaf een tablet of smartphone het instrument aansturen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Gasanalyses buiten het lab

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer