Full-range spectrometers waardevol voor analyse van proteïne

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Proteïnes zijn een belangrijk onderdeel van gezonde voeding en zitten in veel producten zoals vlees, melkproducten, vis, eieren, granen, groenten en noten. De juiste NIR-analyser geeft u betrouwbare informatie over de proteïne in uw product.

De LabSpec 4 van ASD is een full-range spectrometer voor een flexibele niet-destructieve analyse van de samenstelling van de proteïne in uw product. Deze full-range spectrometer (350-2500nm) maakt nauwkeurige real-time analyse op het laboratorium zeer toegankelijk doordat samplevoorbereiding niet nodig is. De verbeterde signaal/ruisverhouding in het SWIR-bereik stelt u in staat nog sneller te meten zonder dat u concessies hoeft te doen in de kwaliteit van het analyse resultaat.

Wilt u meer weten over deze betrouwbare NIR-analyser? Onze productspecialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een draagbare NIR-analyser specifiek voor uw product en proces.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Wij vergroten uw impact by measuring. Onze product specialisten helpen... Lees meer