Food & Beverage online kennisweek

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Food & Beverage online kennisweek

Volgende week gaan we van start met de Food & Beverage online kennisweek. Het belooft een interessante week te worden waarin experts uit de voedingsindustrie u bijpraten over een tal van onderwerpen.

We openen op dinsdag 10 november met Wieke van der Vossen van het Voedingscentrum. Zij gaat het hebben over de invloed van klimaatverandering op onze voedselveiligheid, en bespreekt daarbij een aantal concrete voorbeelden van gevaren die we voorheen in Nederland niet of minder kenden. Aansluitend daarop bespreekt Hinke Dekter van Boom de rol van environmental monitoring in de voedingsindustrie. Kevin Nott sluit de dag, namens Salm en kipp, af met een webinar over olie- en vetanalyse.

Op woensdag 11 november gaan we verder met Arjen Gerssen, van Wageningen University & Research, die zijn visie op het voedselveiligheidslaboratorium van de toekomst met u deelt. Vervolgens heeft Aristide Ganci van PerkinElmer het over Flow-Based massaspectometrie en bespreekt Klaus Buckendahl van Merck een nieuwe lijn SPME-vezels welke de extractie uit complexe voedselmonsters verbetert.

Uwe Opperman geeft u op donderdag 12 november een kijkje in de analytische toolbox van Shimadzu en Claudia Rathmann van Waters bespreekt vervolgens de directe analyse van glyfosaat. We sluiten deze kennisweek af met een webinar van Matthias Nold van Merck. Hij gaat het u meer vertellen over betrouwbare en gecertificeerde referentiematerialen voor voedselonderzoek.

Aanmelden is kosteloos en kan via de website. Hier stelt u zelf uw programma samen door u aan te melden voor de webinars van uw keuze.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Food & Beverage online kennisweek

FHI Laboratorium Technologie

FHI brancheorganisatie voor laboratorium technologie Lees meer