Filterbox 250

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
88 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Filterbox 250

De Filterbox 250 is een compacte op zichzelf staande unit, met maximaal twee flexibele armen om afzuiging vanaf twee punten of werkplekken mogelijk te maken. De uitblaaspunt(en) zijn in diverse diameters leverbaar. De FB250 heeft de nieuwste koolstoffiltertechnologie en blaast gefilterde lucht terug de ruimte in. Dit betekent dat er geen verbinding nodig is met externe ventilatie.

Het actieve koolfilter met extra grote capaciteit is aan te passen aan de toepassing om de meest efficiënte filtering te garanderen. Denk aan ether, acids, formaldehyde, ammoniak, cyanide, zwavel of een mix van 4 soorten van bovenstaande én HEPA. De filterbox heeft een krachtige, geluidsarme ventilator met een airflow van 250m3/uur. Voor maximale veiligheid is het systeem uitgerust met een akoestisch en visueel alarm ter indicatie van lage luchtstroom en koolstoffiltercondities.

Een extra optie is om de Filterbox 250 verrijdbaar te maken. Doordat er alleen een stopcontact vereist is, zijn er geen installatiekosten en is de box overal flexibel inzetbaar.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark