Falcon maakt veilig werken en bescherming tegen gevaarlijke stoffen mogelijk

icon.highlightedarticle.dark Gevaarlijke stoffen
Laatste wijziging: 15 mei 2024
Falcon
Falcon | Foto: Denios

Productiebedrijven krijgen dagelijks te maken met agressieve vloeistoffen die nauwkeurig moeten worden getransporteerd, gevuld, opgeslagen, overgeheveld, gedoseerd of gereinigd. De producten van Falcon, een merk van Denios, bieden medewerkers maximale veiligheid en betrouwbare bescherming bij het werken met gevaarlijke en agressieve stoffen.

Het assortiment van Falcon heeft een op maat gemaakte oplossing voor elke toepassing waarbij gevaarlijke stoffen veilig worden opgeslagen, klaargezet worden of nauwkeurig verdeeld.

Reinigen en doseren met Falcon

Agressieve en ontvlambare middelen worden dagelijks gebruikt voor reinigings- en ontvettingsdoeleinden. Deze stoffen zijn kostbaar en gevaarlijk: nauwkeurig handelen is een vereiste.

Daarom biedt Falcon gespecialiseerde producten, die nauwkeurig doseren en uiterst duurzaam zijn. De Falcon-plunjerkan wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het bevochtigen van poetsdoeken en sponzen voor het reinigen van oppervlakken. De compacte en mobiele Falcon-reiniger is in te zetten bij het ontvetten en reinigen van kleine onderdelen.

Decanteren en doseren met Falcon

Bij de Falcon-veiligheidskan gaat doseren gaat als vanzelf. De bedieningshendel is licht en door het gebruik van de doseerkraan wordt fijndosering mogelijk gemaakt. Met deze veiligheidskan heeft u de controle en hij is licht en makkelijk in het gebruik.

Vullen en opslaan met Falcon

Een veiligheidskan voor agressieve of ontvlambare vloeistoffen moet tijdens de dagelijkse werkzaamheden veel doorstaan. Werknemers zijn er voortdurend mee in beweging, het wordt gevuld, vervoerd en opgeslagen. De veiligheidskan van Falcon is hier speciaal voor ontworpen.

De kan is gemaakt van roestvrij of robuust staal met een fijne doseerkraan, hierdoor ook geschikt voor het vullen met kleinere hoeveelheden. Door de fijne doseerkraan kan de exacte hoeveelheid gevaarlijke stoffen afgetapt worden. Een geconcentreerde en precieze dosering heeft veel voordelen, waaronder ook betere bescherming van mens en milieu.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Falcon maakt veilig werken en bescherming tegen gevaarlijke stoffen mogelijk

DENIOS BV

Visie en missie: Het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal bij het minimaliseren van risico’s voor ons milieu en uw medewerkers. Bovendien draagt het bij aan een leefbare maatschappij... Lees meer