Efficiënte en Flexibele HPLC Analyse

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Efficiënte en Flexibele HPLC Analyse

Speciaal voor HPLC toepassingen heeft Da Vinci Laboratory Solutions een Column Switching Module ontwikkeld waarmee je kunt schakelen tussen zes, acht of tien HPLC kolommen vóóraf aan de analyse.

De DVLS Column Switching Module is ontworpen voor het efficiënt gebruik van 6, 8 of 10 HPLC-kolommen bij atmosferische temperatuur. Elke HPLC-kolom met een lengte tot 30 cm kan worden gebruikt.
De module is uitgerust met maximaal tien posities voor de HPLC-kolommen, een VICI-schakelklep, een opvangbak voor oplosmiddelen en een touchscreen-interface.

Het gebruik van de VICI-schakelklep geeft de analist directe toegang tot elke kolom. Je kunt verschillende analysemethoden uitvoeren zonder dat je de HPLC-kolommen hoeft aan te sluiten of los te koppelen.
De opvangbak voor oplosmiddelen voorkomt schade aan de module, het meubilair of persoonlijk letsel voor het personeel. Via de Touch screen interface worden de kolommen gedefinieerd en geselecteerd.
Geïnteresseerd in deze Column Switching Module? Neem contact op met Da Vinci.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Efficiënte en Flexibele HPLC Analyse

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer