Eenvoudige stikstofgenerator voor Waters Acquity QDa

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De BaseFlow stikstofgenerator, welke uitgebreid is getest door Waters technici zelf, levert precies de juiste stikstof zuiverheid en capaciteit voor massa detector van Waters en sluit daarnaast, qua afmetingen en kleurstelling aan bij de Acquity QDa en andere Waters instrumenten. Uitgevoerd in een robuuste maar compacte behuizing, neemt de BaseFlow met een frontbreedte van slechts 15 cm minimaal ruimte in op de laboratoriumtafel. De geïntegreerde membraan technologie maakt het mogelijk stikstof te produceren zonder elektra, bewegende delen of opwarmtijd. Dit scheelt ruimte en maakt het gebruik simpel.

Opstellen, installeren en onderhouden van de generator kan door de (niet-technische) gebruiker zelf worden uitgevoerd en wordt kinderlijk eenvoudig gemaakt door het meeleveren van een “quick installation guide”. Ook onderhoudspakketten zijn voorzien van een “onderhoudsgids” en wanneer nodig incl. de benodigde tools, zodat het onderhoud in een paar minuten kan worden uitgevoerd zonder gereedschap op te zoeken.

BaseFlow Stikstofgeneratoren zijn in de fabriek afgesteld op de juiste instelling voor de Water Acquity QDa massa detector en worden geleverd inclusief 6 maanden onderhoudskit. Per direct uit voorraad leverbaar.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Avilo Stikstof en Persluchtsystemen B.V.

Expert in gas generatie voor laboratoria Avilo is een leverancier van hoogwaardige stikstofgeneratoren en labgas-generatoren.Onze generatoren en op maat gemaakte installaties worden wereldwijd succesvol toegepast op uiteenlopende markten. Gespecialiseerd in gasgeneratoren, zijn wij in Nederland de... Lees meer