Eco Titrator – nieuw titratieplatform

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eco Titrator – nieuw titratieplatform

Eco Titrator – nieuw titratieplatform helpt fabrikanten om risico’s op fouten in de kwaliteitscontrole te verminderen.
Wanneer er iets misgaat in de kwaliteitscontrole, kan dat al snel de reputatie van het betreffende merk schaden. Het is dan ook verstandig om risico’s hierop zo goed als mogelijk uit te sluiten. Met de nieuwe Metrohm Eco Titrator is dit eenvoudig te realiseren. Dit platform maakt titraties zo eenvoudig, veilig en betrouwbaar dat iedereen ze kan uitvoeren en daarmee juiste resultaten kan verkrijgen.
Toenemende druk op productiebedrijven
De druk op kleine en middelgrote fabrikanten om kwaliteitscontroles uit te voeren, die in overeenstemming is met de officiële regelgeving, neemt toe. Strengere kwaliteitsnormen worden opgelegd, met name in opkomende markten. Metrohm helpt met de Eco Titrator fabrikanten om deze uitdagingen aan te gaan. Dit nieuwe scherp geprijsde titratiesysteem, dat is geproduceerd in Zwitserland, helpt met name kleine bedrijven om hun kwaliteitscontrole naar een hoger niveau te tillen.
Minder risico op menselijke fouten
De Eco Titrator maakt titratie zo eenvoudig en betrouwbaar als het maar kan: gebruikers hoeven alleen maar de gewenste standaardmethode op de aanraakgevoelige gebruikersinterface van het instrument te selecteren, de monstergrootte in te voeren en middels aanraken van het scherm de titratie te starten. De analyse wordt volledig automatisch uitgevoerd, inclusief de GLP-conforme rapportage van de resultaten.
De perfecte oplossing voor vele industriesectoren
Van de voedingsmiddelen- en drankenindustie tot de petrochemie, van wateranalyse tot oppervlaktebehandeling: in combinatie met de kwaliteitssensoren van Metrohm is de Eco Titrator de ideale oplossing voor kwaliteitscontrole in vrijwel alle branches.
Lokale service en ondersteuning
Waar ze ook gevestigd zijn, gebruikers van de Eco Titrator kunnen rekenen op lokale service en ondersteuning vanuit de wereldwijde Metrohm verkooporganisatie met dochterondernemingen en vertegenwoordigingen in 120 landen.

Geschreven door

Metrohm Nederland B.V.

Metrohm is één van ’s-werelds meest vertrouwde fabrikanten van instrumenten voor chemische analyse en is wereldwijd markleider in titratie. De technieken en methoden voor laboratoriumanalyse zijn ook beschikbaar voor geautomatiseerde... Lees meer