E-Book monsterbewerking Li-ion batterijen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
13 januari 2023
Article image of: E-Book monsterbewerking Li-ion batterijen

Energieopwekking door verbranding van fossiele brandstoffen wordt steeds verder afgebouwd, ten gunste van meer hernieuwbare energiebronnen. Om aan de vraag van verschillende industriële sectoren te voldoen, is efficiënte en kosteneffectieve opslag van energie vereist. Li-ion batterijen hebben deze eigenschappen en worden daarom gebruikt in consumentenelektronica, elektrische en hybride voertuigen.

Onzuiverheden in grondstoffen en batterijcomponenten hebben echter een directe invloed op de prestaties en de levensduur van de batterijen. Daarom is de analyse van elementaire onzuiverheden in de gehele toeleveringsketen van vitaal belang om de kwaliteit en veiligheid van batterijcomponenten en eindproducten te garanderen.

Omdat de markt voor lithium-ion batterijen snel evolueert, worden laboratoria vaak geconfronteerd met uitdagingen waarvoor men niet is uitgerust.
Het nieuwe eBook van Milestone, getiteld “Tackling sample Preparation for elemental analysis in the lithium-ion battery industry” is een praktische gids voor de analyse van verschillende componenten en materialen die worden gebruikt in het productie- en recyclingproces.

E-Book aanvragenicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:E-Book monsterbewerking Li-ion batterijen

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer