Deskundigentrainingen van FOSS in Benelux

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
32 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Deskundigentrainingen van FOSS in Benelux

De Global Player op het gebied van analytische instrumenten heeft dit jaar zijn aanbod op gebied van gebruikerstrainingen in Benelux uitgebreid.

Al sinds enkele jaren biedt FOSS op de locatie Hamburg en op externe locaties in het overige deel van Duitsland praktijkgerichte trainingen aan over softwareprogramma`s en instrumenten. In 2020 zijn er ook trainingen in Utrecht gepland.

Efficiëntie als voordeel gebruiken
Door de expertise van de trainingsexperts, die bekend zijn met zowel de theorie als de praktijk, krijgen de deelnemers tips en trucs die anders jaren ervaring vereisen. Tijdens de trainingen wordt de meest effectieve werkwijze van de toestellen en software besproken en hebben bezoekers de mogelijkheid om gedetailleerde antwoorden te krijgen op apparaatspecifieke vragen. Door de toepassing te optimeren kunnen achteraf doorslaggevende kosten en moeite worden bespaard.
Tijdens de pauzes bestaat de mogelijkheid tot uitwisseling en netwerken met anderen in de industrie.

Voor meer informatie kunt u graag contact opnemen met ons.

Geschreven door

Foss Benelux B.V.

FOSS ontwikkelt snelle en betrouwbare oplossingen voor routineanalyses om zo de waarde van uw agri- en food-producten te optimaliseren. FOSS werd in 1956 opgericht als N. Foss Electric A/S door... Lees meer