Densorb – uw betrouwbare hulp bij lekkage

icon.highlightedarticle.dark Gevaarlijke stoffen
135 bekeken 2 november 2023
Hulp bij lekkage
Hulp bij lekkage | Foto: Denios

Densorb maakt werken met gevaarlijke stoffen veiliger en goedkoper

Werkt u met gevaarlijke stoffen of stoffen die het milieu verontreinigen? Is uw antwoord ja, dan kunt u te maken krijgen met lekken of morsen. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen, bijvoorbeeld voor water en milieu bij oliën of chemicaliën.

Het kan misgaan bij het tappen en overschenken, bij een lekkage van een verpakking of bij onderhoudswerkzaamheden aan machines en installaties.

Voorkom dat zelfs de kleinste hoeveelheden in het milieu terechtkomen. Bescherm uzelf en uw medewerkers en voorkom hoge boetes. De Densorb sorbents bieden u de juiste bescherming.

Voor elke situatie een Densorb oplossing

De Densorb producten bestaan uit absorberende sorbents, zoals matten, rollen, slangen of skimmers, die in staat zijn om diverse soorten vloeibare stoffen tegen te houden.

De Densorb producten zijn ingedeeld in:

  • Densorb olie
  • Densorb universeel
  • Densorb speciaal.

Densorb olie is erg goed om olieachtige vloeistoffen te absorberen en is tevens waterafstotend, zodat enkel de olie wordt opgezogen.

Bij Densorb universeel gaat het om absorptie van verschillende soorten vloeistoffen als water, sterke zuren, koelmiddelen en oliën.

Voor bescherming tegen de meer agressievere vloeibare stoffen en sterke zuren, gebruikt u Densorb speciaal.

Densorb absorbeert alleen wat het moet dankzij deze drie varianten ‘universeel’, ‘olie’ en ‘special’. Densorb bindvlies druipt, scheurt of pluist niet, hoe vol ze ook zijn. Densorb is uw krachtige partner in de strijd tegen gemorste vloeistoffen.

Geschreven door

Logo van:Densorb – uw betrouwbare hulp bij lekkage

DENIOS BV

Visie en missie: Het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal bij het minimaliseren van risico’s voor ons milieu en uw medewerkers. Bovendien draagt het bij aan een leefbare maatschappij... Lees meer