Demonstratie Preekem TOPEX+ bij Wilten Instrumenten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Demonstratie Preekem TOPEX+ bij Wilten Instrumenten

Het TOPEX+ systeem van Preekem realiseert in minder dan één uur een totale destructie inclusief voorbewerking en cool-down. Dit unieke Microwave Digestion System heeft een samplecapaciteit van 40 monsters. Het is gebouwd volgens Duitse standaarden en normen en kent hoogwaardige precisie in constructie en gebruikte materialen.

Het systeem beschikt over vele veiligheidsfuncties. Zo heeft het een ingebouwde camera en kent het apparaat een automatische uitschakelfunctie bij calamiteiten. Daarnaast beschikt de machine over magnetische roerders en kan het tot 350 graden verwarmen. Een aantal standaardprocedures voor het TOPEX+ systeem zijn al voorgeprogrammeerd, daarnaast kan de gebruiker zelf programma’s toevoegen.

Wilten Instrumenten beschikt binnenkort over het TOPEX+ systeem. Wij organiseren in de eerste week van maart een demodag. Ook is het mogelijk om een demo van het TOPEX+ systeem op locatie aan te vragen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Iris van den Berg.

Geschreven door

Logo van:Demonstratie Preekem TOPEX+ bij Wilten Instrumenten

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer