De tijd is rijp voor ”lean”

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Met een serie aan intelligente upgrades voor het weeg- en doseerportfolio biedt
Mettler-Toledo innovatieve oplossingen om labprocessen te optimaliseren. Het doel is om de productiviteit in het lab te verhogen door de principes van lean labprocessen toe te passen, wat resulteert in de besparing van tijd en kosten.

Lean weegoplossingen
Op zichzelf staande en op LabX gebaseerde statistische kwaliteitscontrolesystemen voor uw XPE balans. Dit zorgt voor een uniform kwaliteitsniveau en afstemming voor de controle, uitgave en vulhoeveelheden van partijen.

Weeg accuraatheid op 3 posities zonder tochtscherm
De nieuwe SmartPan™ voor 0.001 g precisie balans levert snelle resultaten en kan zonder tochtscherm worden gebruikt. Automatisch doseren met uw XPE analytische balans. De doseringsapplicatie is direct geïntegreerd in de XPE-firmware. Voeg simpel een doseermodule toe voor poeder en/of vloeistoffen om het maximale niveau aan accuraatheid te krijgen voor het maken van standaard en monster producten.

Foutloze dataoverdracht via RFID
De nieuwe RFID lees- en schrijfunit voor bureau operatie faciliteert een grote verscheidenheid applicaties in samenhang met RFID tags op monster containers, pipetten en doseerkoppen.

Gecentraliseerde taken, data en instrument-management
LabX lab software biedt een alles in één oplossing voor alle verbonden instrumenten en een nieuwe statistische functionaliteit is nu inbegrepen.

Optimaliseer uw workflow met SmartSample™
Dankzij de inzet van het nieuwe SmartSample™-systeem voor het wegen van titratie monsters worden transcriptie fouten en verwarringen vermeden: het ID en het gewicht van het monster zijn geprogrammeerd voor de beker label met het fysieke monster.

Lees verder!icon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonnerenicon.arrow--dark