De SMP 50

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De SMP 50

Door de unieke combinatie van een hoge resolutie video en een smelt algoritme, worden de kleinste veranderingen in het monster geïdentificeerd. De smeltpunt meter heeft de capaciteit om maximaal 3 monsters tegelijkertijd nauwkeurig te analyseren. De analyses worden uitgevoerd zonder dat u daarbij aanwezig hoeft te zijn.

De bediening van het instrument vindt plaats via het 7’’ HD touchscreen. Door de smeltprocedure en de specifieke instellingen, zoals temperatuurbereik tot 400 °C en de optie om tussentijds de temperatuur te laten oplopen met een hellingsgraad van 0,1 – 20 °C in stappen van 0,1 °C, voldoet de SMP50 aan Pharmacopeia en GLP methodes en richtlijnen.

Na de programmering, voltooid de SMP50 de smeltanalyse volledig onafhankelijk. Bekijk uw metingen in real-time of speel deze opnieuw af na het experiment. De prestaties en nauwkeurigheid kunnen worden geverifieerd door kalibratie met gecertificeerde referentiestoffen. Alle units worden standaard geleverd met een kalibratiecertificaat, IQOQ documentatie op aanvraag.

Bezoek websiteicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:De SMP 50

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer