De PrimacsSN-100 stikstof / eiwit analyser

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
38 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De PrimacsSN-100 stikstof / eiwit analyser

Analyseer uw meest uitdagende voedsel- en diervoeding monsters snel en eenvoudig met onze PrimacsSN-100 analyser, speciaal ontworpen voor de bepaling van totaal stikstof en eiwit.

De bepaling van totaal stikstof / eiwit is gebaseerd op de Dumas verbrandingsmethode. Dumas heeft een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele Kjeldahl meettechniek: de monsters kunnen sneller geanalyseerd worden en het gebruik van milieubelastende chemicaliën is niet nodig, wat het milieu en de veiligheid in het laboratorium op een positieve manier bevordert.

De PrimacsSN-100 analyser biedt een snellere analysetijd en automatiseringsfuncties om de productiviteit van uw laboratorium te verhogen, terwijl stikstof en eiwitten in uw meest uitdagende monsters worden geanalyseerd, waaronder meel, tarwe, graan, rijst, yoghurt, vlees en diervoeding.

Het unieke verticale monsterintroductiesysteem voorkomt dat de as die zich normaal op de bodem van de oven ophoopt, nu in de keramische cup blijft en uit de verbrandingszone wordt verwijderd na elke analyse. Op deze manier zorgt ervoor dat de analyser niet onnodig stil komt te staan. De keramische cups kunnen eenvoudig worden gereinigd en opnieuw worden gebruikt.

De nauwkeurige en precieze bepaling van eiwit speelt niet alleen een rol bij de karakterisering van voedsel of het vaststellen van de voedingswaarde van de producten, maar is ook essentieel voor het categoriseren en de kwaliteit van voedingsproducten.

Een gedetailleerde beschrijving over het analyseren van voedsel met de PrimacsSN-100 analyser, evenals de nieuwe brochure over stikstof/eiwit analyse met de PrimacsSN-100 zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Contact us icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:De PrimacsSN-100 stikstof / eiwit analyser

Skalar Analytical B.V.

Skalar is een Nederlandse fabrikant, sinds 1965, van hoogwaardige geautomatiseerde analyseapparatuur voor laboratoria en de procesindustrie. Skalar opereert wereldwijd met eigen vestigingen in verschillende Europese landen, V.S., Canada, India en... Lees meer