De perfecte partner voor Microbiologische veiligheidswerkbanken op maat

icon.highlightedarticle.dark Management
120 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De perfecte partner voor Microbiologische veiligheidswerkbanken op maat

Minimaal 20 jaar ervaring met het bouwen van veiligheidswerkbanken voor microscopen maakt CleanAir de perfecte partner voor custom-made oplossingen. Wederom rolde een mooie BioVanguard Microbiologische Veiligheidswerkbank uit productie. In deze werkbank is een microscoop ingebouwd onder het werkblad, geheel volgens de wensen en eisen van de klant.

Heeft u ook een veiligheidswerkbank met microscoop nodig? Onze experts kunnen u hier alles over vertellen, onze ingenieurs kunnen het ontwerpen en onze productie kan het bouwen volgens de wensen en eisen van uw toepassing.

En niet alleen werkbanken met microscoop kunnen wij u leveren; van standaard werkbank tot custom-made oplossing; wij zijn van alle markten thuis en kunnen het ‘one-stop-shop voor u regelen.

Geschreven door

Logo van:De perfecte partner voor Microbiologische veiligheidswerkbanken op maat

The Baker Company

The Baker Company; één van de eerste Europese producenten die een door TUV Nord, DIN gecertificeerde biologische veiligheidswerkbank ontwikkelde, volgens de Europese norm standaardisatie. Baker daarentegen ontwikkelde ’s werelds eerste... Lees meer