De invloed van fermentatie op zuivel.... - Labinsights

De invloed van fermentatie op zuivel….

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
94 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De invloed van fermentatie op zuivel….

De invloed van fermenteren van zuivel is groot want het beïnvloedt onder andere de zuurtegraad, houdbaarheid, textuur maar ook de verteerbaarheid.

Hettich Benelux ontwerpt en produceert fermentatiebaden op maat. Zo kan het bad gemaakt worden met het aantal door u gewenste compartimenten en ketels. Onze fermentatiebaden zijn temperatuur en pH gestuurd, snel, nauwkeurig en optioneel voorzien met automatische roerders.

Veelal installeren wij een touchscreen controller om de bediening en programmering eenvoudig te maken. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zoals rvs 316 hebben onze baden een lange levensduur. Onze baden passen in elk laboratorium, pilot plant of productieomgeving.

Meer informatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Hettich Benelux B.V.

Hettich Benelux, gevestigd in Geldermalsen, is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van klimaat- & laboratoriumapparatuur. In 2011 is Hettich Benelux ontstaan uit de fusie van Elbanton &... Lees meer