De ideale training voor Empower 3 software

icon.highlightedarticle.dark Opleidingen
Laatste wijziging: 13 mei 2024
Opleiding Empower 3: basic operation software training bij Avans+ voor laboranten
Opleiding Empower 3: basic operation software training bij Avans+ voor laboranten | Foto: Avans+

Avans+ breidt het opleidingsaanbod uit met de training Empower 3: basic operation. Als gerenommeerd opleidingsinstituut streven we ernaar om onze deelnemers te voorzien van praktische vaardigheden en theoretische kennis die direct toepasbaar zijn in het laboratorium. Met deze training bieden we een unieke kans voor laboratoriumprofessionals om hun vaardigheden op het gebied van dataverwerkingssystemen te versterken.

Deze training is perfect voor (beginnende) gebruikers van Empower 3 software die snel en effectief willen leren navigeren door de software. Als je verantwoordelijk bent voor een GC, HPLC of UPLC die wordt aangestuurd via Empower 3 software, dan is deze training voor jou bedoeld. Je krijgt de kans om je kennis en kunde naar een hoger niveau te tillen en een inhoudelijke verdiepingsslag te maken in het aanmaken van systemen, methodes en berekeningen.

Tijdens deze training leer je de Empower 3 software te bedienen en efficiënt te gebruiken. Het programma omvat zowel theoretische als praktische aspecten van de software. Je leert onder andere:

  • Het maken en wijzigen van methodes
  • Het aanmaken van systemen
  • Het starten en verwerken van een analyse
  • Het integreren en berekenen van analyseresultaten
  • Het oplossen van problemen aan de software

De training wordt gegeven in ons laboratorium, waar je kunt werken met een laptop voorzien van Empower 3 software. De nadruk ligt op de werking van de software en het direct toepassen van het geleerde op een Empower 3 werkstation dat is gekoppeld aan een LC-opstelling. Je werkt in kleine groepen onder begeleiding van deskundige docenten.

De eerste editie start op 10 juni 2024. Wil je meer informatie over deze training? Bezoek dan onze website.

Bekijk opleidingicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:De ideale training voor Empower 3 software

Avans+

Waarom kiest u voor Avans+? U bent gedreven. U wilt uw eigen talenten ontwikkelen. Uw organisatie ontwikkelen. Steeds beter worden. Grenzen verkennen. En uiteindelijk de top bereiken. Dat gaat niet... Lees meer